Тишина

from by Мугер Фугер

/
  • Streaming + Download

     

lyrics

ТИШИНА
Небото гори и не запира до крај
Ситен дождец кваси лица, огнот е во нас
Во туѓа игра влегов за нова среќа
Дали овој миг ке гради споменик
Небото гори и не запира до крај
Колку чини да си херој, а да не си сам
Давам два три збора
За една мисла да не осветли
Се губи трага
Се врти лист од нова приказна
Сини очи,
мракот збори
И тоне в ТИШИНА

credits

from Фузија, track released May 22, 2016

tags

license

all rights reserved

about

Mooger Fooger Skopje, Macedonia

contact / help

Contact Mooger Fooger

Streaming and
Download help