Суета

from by Мугер Фугер

/
  • Streaming + Download

     

lyrics

Суета
Сакаш да се случи сега , дури даваш
додека можеш да дишеш ,
кога крајот е близу
да може нов ден да го разведри

Би сакал да можев сега
да ти кажам , искрено , како треба,
од сите грешки
помудро да се извлечеме
и нема ништо на светот што може
да ме разубеди , дека
се што си мислел за себе е лага

О навистина се е суета и парата ја чекаш
о навистина во својот страв ли ќе потонам

На крајот денот ново светло ќе згаси ,
сите зомби од тераси дома ќе ги прати ,
од се што ќе видиш во стомакот ќе ти се преврти
и ако пак се лажеш би сакал само да те потсетам,
се што мислиш за себе е лага

О навистина ли е се суета и парата ја немаш о навистина во својот страв ли тонеме

credits

from Фузија, track released May 22, 2016

tags

license

all rights reserved

about

Mooger Fooger Skopje, Macedonia

contact / help

Contact Mooger Fooger

Streaming and
Download help