2​.​0​.​1​.​6

from by Мугер Фугер

/
  • Streaming + Download

     

lyrics

2.0.1.6
Не сум твоја Не сум твоја играчка
Мислиш само како да ме победиш
Ти се предавам ко сон
јас сум твојот лесен плен
Ти ме водиш како слеп
А Јас гласам само за тебе
Дали мислиш ти си најдобар на свет
Читаш мисли или сам си веруваш
Шарени фасадите ветер во коси одиме
Ти се потпираш на нас
А Јас зборам само за тебе
Ветерот ни шепоти, бои се разлеваат
Гневни лица вџашени со очите зборуваат

credits

from Фузија, track released May 22, 2016

tags

license

all rights reserved

about

Mooger Fooger Skopje, Macedonia

contact / help

Contact Mooger Fooger

Streaming and
Download help