Завршен ненаучен постскриптум

from by Мугер Фугер

/
  • Streaming + Download

     

lyrics

Завршен ненаучен постскриптум

Еве ме
Допри ја
Мојата кревка егзистенција.
Јанѕата
Венчај ја
Приковај ме за твојто лудило.
Зошто исчезнуваш ко живот што изумира
Или си мртва што во зборови оживува?
Мене ме нема не ме има таму кај што си
Дали се лажам ил се љубам само себеси.
Јас сум циник, не, не сум циник, не!
Моето лице изморено од радост.
Зошто исчезнуваш ко живот што изумира
Или си мртва што во зборови оживува?
Бог не ме спасува а ниту твојата топлина
Се распаѓам а ти си тажна ама убава.
Јас сум циник, не, не сум циник, не!
Моето лице изморено од радост.

credits

from Фузија, track released May 22, 2016

tags

license

all rights reserved

about

Mooger Fooger Skopje, Macedonia

contact / help

Contact Mooger Fooger

Streaming and
Download help